.page_speed_2062622977{ display:none;visibility:hidden } .page_speed_1867212254{ border: none; } .page_speed_1609740485{ z-index: 1; } .page_speed_23804807{ width: 30px } .page_speed_1284155147{ width: 30px; } .page_speed_904507690{ min-height: 335px; } .page_speed_26836964{ font-size: 15px;font-weight: bold; } .page_speed_664718131{ float: right;font-size: 14px;font-weight: bold; } .page_speed_59950672{ clear: both; padding-top: 14px } .page_speed_3135467{ z-index: 1111111111; } .page_speed_1189042242{ overflow-x: hidden; overflow-y: auto; min-height: 165px; } .page_speed_1038904503{ z-index: 1;display: inline-block } .page_speed_1197472642{ display: inline-block } .page_speed_220835017{ width: 30px;opacity: 0.8; } .page_speed_627906318{ padding:20px;min-height: 34px; padding-bottom: 0px; } .page_speed_370942667{ width: 80%; } .page_speed_1686846914{ float:left; } .page_speed_825550822{ margin-top: 30px; } .page_speed_661935748{ display: none } .page_speed_1523440987{ float: left } .page_speed_1378710882{ padding: 20px 0 0 2px } .page_speed_108700562{ position: absolute; } .page_speed_1072240031{ line-height:50px; } .page_speed_1305806943{ border-radius: 6px; } .page_speed_1702456141{ background: url(https://bhavacosmetics.com/themes/tema16/assets/images/whatsapp/whatsapp2.png) no-repeat; } .page_speed_1263240483{ height: 102px; width: 340px; opacity: 0.8; border-radius: 4px; background-color: rgb(0, 0, 0); z-index: 9999; position: fixed; left: 20px; bottom: 18px; } .page_speed_472098862{ position: absolute; top: 0px; right: 0px; padding: 8px; cursor: pointer; } .page_speed_1794472884{ font-size: 11px; line-height: 1.25; text-align: left; color: rgb(255, 255, 255); padding-top: 24px; padding-left: 16px; padding-right: 24px; margin-bottom: 8px; } .page_speed_45693436{ font-size: 10px; font-weight: bold; text-align: left; color: rgb(255, 255, 255); text-decoration: underline; }

SEPETİM


    Toplam:
    0,00 TL
    Theme Blog Image

    Lavanta çiçeklerinden su buharı distilasyonu ile elde edilen saf uçucu yağdır. Rahatlatıcı etkisiyle de bilinen lavanta yağı ile 50 ml sabit yağ içerisine 5-10 damla ekleyerek kendinize nemlendirici etkili rahatlatıcı masaj yağı yapabilir aynı zamanda difüzör ve buhurdanlık ile kullandığınızda, yaşam alanınızdaki havayı tazeleyebilirsiniz.

    Faydaları:
    Lavanta çiçeklerinden su buharı distilasyonu ile elde edilen saf uçucu yağdır. Rahatlatıcı etkisiyle de bilinen lavanta yağı ile 50 ml sabit yağ içerisine 5-10 damla ekleyerek kendinize nemlendirici etkili rahatlatıcı masaj yağı yapabilir aynı zamanda difüzör ve buhurdanlık ile kullandığınızda, yaşam alanınızdaki havayı tazeleyebilirsiniz.
    Paraben, sülfat, SLES, SLS, sentetik koku, sentetik boya ve koruyucu içermez. Doğa dostudur, vegan kullanımına uygundur ve hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.
    İçindekiler: 
    Lavandula angustifolia Oil.
    Lavanta Yağı Nasıl Kullanılır?
    50 ml soğuk sıkım taşıyıcı (baz) yağ içerisine 5-10 damla damlatıp karıştırın. Cilt bakımınız için vücudunuza masaj yaparak uygulayın.
    Uyarılar: 
    Haricen kullanım içindir. Topikal uygulamalarda seytreltilerek kullanılmalıdır. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza ediniz. Göz ile temasından kaçınınız, temas halinde bol su ile yıkayınız. Oda sıcaklığında, direkt güneş ışığından uzakta, ağzı sıkıca kapalı olarak saklayınız.

    Theme Shipping Icon
    Ücretsiz Kargo

    599 TL üzeri alışverişte kargo bedava!

    Theme Shipping Icon
    Ürün İade

    30 gün içinde ürününüzü iade edebilirsiniz

    Theme Shipping Icon
    Güvenli Alışveriş

    Size güvenli alışverişi sunuyoruz!

    Theme Shipping Icon
    7/24 Destek

    +90 (539) 619 29 98

    /* */